donderdag 28 maart 2024

Het is prijzenslag bij Motoria!

Afgelopen jaar hield Motoria de jaarlijkse krasactie. Dit jaar gooien ze het over een andere boeg. Het is namelijk Prijzenslag bij Motoria! 

Hoe werkt het?
De klant ontvangt credits bij orders vanaf €100,- (netto excl. BTW) die via de webshop worden geplaatst. Bij elke €50,- (netto excl. BTW) ontvangt de klant een halve credit (0,5 punt).

Credits kunnen verzilverd worden door via de webshop te gaan naar de PRIJZENSLAG actiepagina. Om kans te maken op een van de prijzen kan men een ‘spin’ geven aan het Prijzenrad. Bij het verzilveren worden de credits in mindering gebracht op het saldo.

Prijzen
Er zijn dit jaar meer dan 300 prijzen te winnen met als absolute hoofdprijs een Yamaha Dragstar, custom-made door JC Motors in Kapelle. 

Deze motor is deels opgebouwd uit onderdelen die verkrijgbaar zijn bij Motoria. De motorfiets is mede mogelijk gemaakt door Michelin. De banden op deze motorfiets zijn van het type Commander II.

De klant spaart credits van 14 maart t/m 30 juni 2016. Credits kunnen worden ingewisseld t/m 31 augustus 2016. 

Over Motoria (algemeen) Motoria SN B.V. is één van de grootste distributeurs van motorbanden, -onderdelen en accessoires voor de motorvakhandel in de Benelux, met meer dan 20.000 artikelen direct uit voorraad leverbaar.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen