vrijdag 29 maart 2024

Herstel Lorenzo verloopt voorspoedig

Jorge Lorenzo is deze week begonnen met hersteloefening voor zijn geblesseerde vinger, een erfenis van de zware crash op Phillip Island. Dit meldt de website van de MotoGP. Aanstaande maandag hoopt de Spanjaard voor het eerst weer de sportschool in te kunnen duiken.

Hierdoor staat vast dat Lorenzo´s vingerblessure verder geen problemen meer zal geven. Iets waar wel voor gevreesd werd. Gelukkig heeft Lorenzo nog even, pas van 31 januari tot en met 2 februari 2012 staat de eerstvolgende test voor de MotoGP gepland. Het zal een emotionele test worden want deze vindt plaats op Sepang.

Eind december neemt de Yamaha-coureur deel aan het All Stars GP Karting Indoor evenement in Barcelona. Hij neemt het daarbij op tegen rijders uit de Formule 1, Indycar en het WK Rally. Kortom, een vrij sterk startveld.

Foto: ANP
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen