donderdag 28 maart 2024

Heroïsche Ninja 250R

In het vorige nummer van MOTOR Magazine heb je kunnen lezen over onze avonturen op de dragstrip met een Kawasaki Ninja 250R tegen een sprintbrommer. Wat we daarbij vergeten zijn te vermelden is dat deze sympathieke kleine Ninja ons, raceklaar met sportuitlaat en duokapje, beschikbaar is gesteld door Wim ter Braake Motoren in Nijeveen. En dat terwijl ze wisten wat we ermee van plan waren!

Als je op hun (net als de spiksplinternieuwe showroom) vernieuwde website kijkt, zie je dat hij, inclusief genoemde accessoires, te koop staat voor € 4.249,- met net 2.800 km op de teller. Een koopje voor een machine met zo’n legendarische race-historie. Koop je deze motorfiets, mail ons dan even, dan sturen wij je het artikel waarin hij gebruikt is gratis toe. Informatie: www.terbraake.nl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen