vrijdag 19 april 2024

Herlings over Red Bull Knock Out

Op het strand van Scheveningen vond dit weekend de zwaarste strandrace plaats. Niemand minder dan onze eigen Jeffrey Herlings ging er met de winst van door. Hiermee bewees hij niet alleen dominant te kunnen zijn op de baan, ook in een bizar parcours aan zee liet hij 999 man achter zich. Nathan Watson behaalde de tweede plek, Nederlander Glenn Coldenhoff werd derde.

“Ik ben super tevreden met de race. We kwamen hier met een groot vraagteken, omdat we nog niet zo veel ervaring hadden met de motor en met strandraces. Maar we deden het erg goed en ik ben blij voor het team. Ik won de heat met twee minuten en de finale met meer dan twee minuten. Dit soort races zijn heel anders dan de motorcross en ik ben heel blij dat hoe het allemaal gelopen is”, aldus Herlings.

De race terugkijken kan hier!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen