donderdag 28 maart 2024

Herinnering aan circuits van de vroegere NMB?

Het blad MOTOR Magazine is op zoek, en wel naar mensen die een mooie anekdote te vertellen hebben over circuits van de vroegere NMB. Voor de rubriek ‘Circuitpraat’ horen wij graag de andere zijde, dus ditmaal staan niet de coureurs in het spotlicht. Daarom komen we graag in contact met onder meer toeschouwers, de ronde-miss, de lokale sponsor, vlaggenist, EHBO’er of tijdwaarnemer.

Heb jij een mooie anekdote over een specifiek NMB-circuit en zou je die willen delen met de lezers van MOTOR Magazine? Zo ja, stuur svp een mail met een korte beschrijving van jouw verhaal naar jarno@shotupproductions.com en wellicht dat je uiteindelijk in de rubriek terecht komt.

Foto: Archief Mari van Kasteren

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen