dinsdag 16 april 2024

Help zieke kinderen en win

Het blijft een bijzonder evenement, de Circuitdag Against Cancer op het TT Circuit.  Gezinnen waarvan een kind is getroffen door de verschrikkelijke ziekte kanker krijgen in Assen de kans om even te ontsnappen aan alle angst, zorgen en stress. Dikke Superbike’s, luxe sportwagens en enorme Dakar-trucks zorgen daar wel voor.

Op 16 juli vindt ‘ie alweer voor de tiende keer plaats en dat wordt door Bach op een bijzondere manier gevierd. Als je voor 24 juni een donatie van minimaal 20 euro ‘maakt ’ op coureur Lamboo maak je dankzij reisorganisator Sporttravel  kans op twee hoofdtribuneplaatsen tijdens de Dutch TT. Let wel, die van 2014 en dat is inderdaad de editie die qua hoofdtribune al maanden uitverkocht is. 

Op 24 juni worden deze twee kaarten verloot en dan direct opgestuurd. Wel een goed doel helpen, maar geen racefan? Je mag de kaarten natuurlijk ook aan iemand anders geven. Neem voor meer informatie contact op met Bach via bach@dv-productions.nl.

Meer informatie over de Circuitdag Against Cancer is te vinden op www.againstcancer.nl. Coureurs kunnen zich hier aanmelden. Doen!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen