zaterdag 20 april 2024

Held Overall Slade

Ondanks Skippy’s aaibaarheidsfactor ben ik blij dat hij in mijn Held Slade overall eindigde. Het eendelige geperforeerde pak bestaat voor veertig procent uit kangoeroeleer en dat is niet alleen lichter dan rundleer, maar ook sterker. Naast koe en kangoeroe zorgt stretchstof op de armen, kruis en de binnenzijde knie voor het nodige comfort. Het vervult die taak met verve, want het pak zit uitstekend. Internetkopers wel opgelet! Passen is noodzakelijk omdat je vanwege de lengte misschien een maatje meer nodig hebt. Je klokkenspel zal je dankbaar zijn.

 

De binnenvoering: van honderd procent polyester voelt niet plastiekerig aan. Door de elasticiteit van het materiaal vergt het instappen van het pak wel wat voorzichtigheid en handigheid. De beloning voor het frommelwerk bestaat uit het volledig vrij kunnen bewegen op de motorfiets zonder dat het pak ergens blijft plakken.

Bij een Duitse overall verwacht je dat de veiligheid gründlich is aangepakt en dat klopt. Naast in hoogte verstelbare CE-goedgekeurde zachte knie-, schouder- , elleboog- en rugprotectie, beschikt het pak over titanium protectoren op schouders, ellebogen en knieën en verwijderbare heupstukken van foam. Vanzelfsprekend zijn de naden dubbel gestikt en heeft de kont een dubbele laag leer. Ter verhoging van het comfort kun je op warme dagen de zogenaamde Front air-vent-rits open zetten. Dat levert extra ventilatie op zonder dat het pak opbolt door de rijwind. Tel je alles bij elkaar op dan krijg je een meer dan uitstekend pak voor minder dan negenhonderd euro. Dankjewel Skippy.

 

PRODUCT    Held Slade Overall

Verkrijgbaar              kijk op www.joshaanepen.nl

Prijs                           € 899

Kleuren                      zwart, wit/zwart, wit/rood/zwart en zwart/geel

Maten heren             48 t/m 60

Gebruikt door           Ad van de Wiel

 

 

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen