Held gezocht!

Door Nick in Nieuws, donderdag 29 Jun 2017 18:06
Wie was deze heldhaftige motorrijder op de A2 dinsdag? Held gezocht

Wie af en toe de Rijksweg A2 pakt, weet dat Utrecht hoe je het ook wendt of keert een knelpunt is. Als een auto dan stilvalt op de al smalle parallelbaan is de ellende compleet. Het overkwam een Fiat 500-bestuurder. Hij of zij kon nergens heen tot een motorrijder tot de redding kwam. 

Bij Oracle in The Wall aan de A2 - vanaf Amsterdam net voor de Leidsche Rijntunnel - zagen dit schouwspel gebeuren. Sales Executive Arjen Wiersma plaatste het onderstaande op LinkedIn.

Dit gebeurde vandaag (27 juni 2017, red.) op de A2-parallelbaan. Een Fiat 500 kwam stil te staan. Alle auto's cirkelden erom heen. Zelfs over de vluchtstrook. Allemaal geïrriteerd. Tot deze motorrijder aankwam. Hij parkeerde zijn motor veilig. Liep er naar toe. Hij ging duwen. Wat een top-actie. Vanuit ons Oracle-kantoor zagen we dit zo rond 17.30 uur gebeuren. Ik weet niet wie je bent, maar jij verdient vandaag een staande ovatie. Waren we allemaal maar een beetje meer hulpvaardig. TOP.

ps: wij zoeken nog hard mensen zoals jij

De hamvraag
En dan nu de vraag die Arjen, wij op de redactie en iedereen zich stelt; motorrijdende barmhartige Samaritaan, wie ben je? Maak jezelf alsjeblieft bekend bij ons en bij de wereld! Dan maken een wij een heel diepe buiging voor je, je krijgt je welverdiende staande ovatie en we komen graag met je in contact via redactie@moto73.nl.

Foto: Arjen Wiersma

Tags:

Gerelateerde artikelen