donderdag 18 april 2024

Hayabusa zet snelheidsrecord met B-King

Elmar Geulen, beter bekend als Mr. Hayabusa, heeft een nieuw wereldrecord gezet. Op de voorheen grootste militaire luchthaven in Brandenburg (Driving Center Gross Dölln) heeft de stuntman met een standaard 184 pk sterke Suzuki B-King een snelheid van 283,4 km/h gehaald. Zo snel is er nog nooit met een naked bike gereden!

Elmar was nog niet van de B-King afgestapt, of hij kwam al met een tweede verzoek. Hij wil graag de eerste mens worden die met een 400 pk sterke Suzuki Hayabusa een nieuw snelheidsrecord zet voor straatlegale motoren. Tot nog toe is dat niet gelukt. Mr. Hayabusa kampte met slecht weer, slecht asfalt en een gebroken slang. Maar zoals we de stuntman kennen, gaat hij door tot het bittere einde!

Foto: Auto-Medienportal.Net/Pressedienst Koch
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen