dinsdag 23 april 2024

Hartog vol goede moed

Rob Hartog (inderdaad familie van…; zijn vader Piet is een broer van de Witte Reus) heeft ervaring met een internationale wedstrijd op het TT Circuit Assen, want vorig jaar reed hij mee in de European Junior Cup. Daarin behaalde hij zeer verrassend in de trainingen de pole. In de wedstrijd werd hij tweede. Hartog: “Dat was niet verwacht. Het gooi en smijtwerk in die klasse lag mij wel. Ik denk dat het komt door mijn crossachtergrond. In Nederland heb ik vorig jaar de Supercup 600 gewonnen. Ik heb die klasse gezien als een tussenstap naar het ONK, waarin ik dit jaar rijd. Ik hoop nu stiekem op een plekje in de top-tien, maar in elk geval op een paar puntjes.”

Oom Wil zal erbij zijn in Assen. Hij ziet een duidelijke parallel tussen zijn eigen carrière die van zijn neef: “Ik won in 1968 vijf races en werd kampioen, Rob won afgelopen jaar eveneens vijf races en werd ook kampioen.”

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen