vrijdag 19 april 2024

Harleyrijders opgelet!

Dit jaar wordt alweer voor de vijfde keer de Harley Dag Oosterwolde georganiseerd. Vier dit lustrum mee op 7 augustus in Oosterwolde.
 
Motorclub Eastwood (www.motorhomeeastwood.nl) nodigt iedereen uit om de dag ervoor gezellig een pilsje te komen drinken. Frisdrank mag natuurlijk ook. Naast het motorhome kun je eventueel een tent opzetten, om de nacht door te brengen.

Vanaf 2007 draagt Stichting Harley Dag Oosterwolde zorg voor een gezellige dag in augustus waar Harleyrijders hun Harley-Davidson kunnen showen. Elk jaar kun je naast de Harley's genieten van stoere Amerikaanse auto's en andere tweewielers. Bovendien wordt er een 'mooiste Harley verkiezing' gehouden en is er een minibikerace. Verder staan er standjes met allerlei onderdelen en accessoires en worden er activiteiten georganiseerd voor kinderen.

Meer info op www.harleydagoosterwolde.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen