Harley Owners Group organiseert Benelux Blister Butt

Door Rachelle in Persberichten, woensdag 13 Jul 2016 05:07
De Harley Owners Group organiseert in samenwerking met Authorized Harley-Davidson dealers en Chapters op 16 juli de eerste editie van de Benelux Blister Butt. BLISTER_BUTT

De Harley Owners Group organiseert in samenwerking met Authorized Harley-Davidson dealers en Chapters op 16 juli de eerste editie van de Benelux Blister Butt.

De Benelux Blister Butt is een charity event voor Make-A-Wish, de stichting die de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling helpt gaan.
Liza van Hernen, H.O.G. & Consumer Experience Manager bij Harley-Davidson Benelux vertelt: “Dit is een prachtige manier om te laten zien hoe motorrijden verbindt. Iedere rijder is welkom, op wat voor merk of type motor hij of zij ook rijdt, om mee te rijden en ons samen in te zetten voor kinderen die een stevig zetje in de rug kunnen gebruiken. Wij zijn trots dat we onze passie voor bikes op deze manier kunnen gebruiken voor zo’n mooi doel en we hopen dat zoveel mogelijk motorrijders zich op de 16e bij ons aansluiten.”

Iedereen welkom

De H.O.G. is een wereldwijde organisatie waarin Harley-Davidson-rijders verenigd zijn om samen te rijden, activiteiten te ondernemen en een positieve bijdrage te leveren aan hun omgeving. Er worden mooie GPS-routes uitgezet van dealer naar dealer, die voor zowel Harley-rijders als vrienden en kennissen op andere motormerken na inschrijving te downloaden zijn op www.hogbenelux.com. Elke deelnemer kan zelf beslissen hoeveel ritten (of etappes) hij of zij aan elkaar wil rijden. Voor iedere etappe betaalt de rijder 5 € p/p. De volledige opbrengst van deze Benelux Blister Butt gaat naar Make-A-Wish.

 

 

Meer info? Check dan www.hogbenelux.com

Gerelateerde artikelen