donderdag 28 maart 2024

Harley ingezet bij verkiezingscampagne

Achter op een Harley-Davidson reed Sarah Palin maandag Washington binnen. Het mediastuntje voedde de geruchten dat ze het als Republikeinse presidentskandidaat in 2012 wil opnemen tegen Barack Obama.

Palin, gekleed in een strakke zwarte spijkerbroek en een leren jack, nam deel aan Rolling Thunder, een tocht voor motorrijders die jaarlijks wordt georganiseerd als eerbetoon aan militaire veteranen. Toen ze arriveerde bij de verzamelplaats werd ze omstuwd door fans en handtekeningenjagers.

Andere deelnemers beschuldigden haar ervan de uitgangspunten van de rit, die altijd wordt gehouden tijdens het weekend van Memorial Day, te misbruiken voor eigen gewin. “Hier is geen plaats voor politici”, zei een van de critici. Palin hield vol dat ze alleen maar aanwezig was om veteranen te steunen.

“Geen betere manier om Washington te bekijken dan achter op een Harley”, liet ze na afloop van de rit weten.

Bron: De Volkskrant
Foto: ANP

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen