donderdag 28 maart 2024

Harley-Davidson®-dealer Breda sluit zijn deuren

Harley-Davidson-dealer O.I.T. (Overseas International Trading) te Breda sluit per 29 mei 2016 zijn deuren. Voor in- en verkoop van Harley-Davidson-motoren, onderhoud, onderdelen, accessoires en kleding kunnen Harley-klanten voortaan terecht bij een van de dealers in de buurt, bijvoorbeeld in Antwerpen, Goes, Rotterdam of Veghel. Tot en met de sluitingsdatum in mei vindt er bij O.I.T. Breda een leegverkoop plaats.

In januari 2016 was al bekend gemaakt door eigenaar Jan Kennis dat hij zou stoppen met de winkel. Harley-Davidson opent in omgeving Breda geen nieuw dealership.

Helaas is Jan Kennis op 11 april jl. komen te overlijden. Eind jaren zeventig begon Jan met de import van Harley-Davidson-motoren uit de Verenigde Staten. In de daarop volgende jaren groeide O.I.T. uit tot een van de grootste officiële Harley-Davidson-dealers in de Benelux met een klantenbestand van zo’n zesduizend liefhebbers. De dealer werd geroemd om zijn nieuwe en gebruikte motoren, al dan niet op maat gemaakt.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen