donderdag 28 maart 2024

Harley-Davidson aanwezig bij Bikes & Boards in Zandvoort

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Op 3 september vindt bij Beachclub The Spot in Zandvoort de tweede editie plaats van Bikes & Boards. Het evenement viert de custom motorbike en old-school surfcultuur en brengt liefhebbers van beide subculturen samen voor een dag fun, friends & family. Bijzonder is dat Bikes & Boards als eerste organisatie in Nederland een vergunning heeft gekregen voor een kortebaan dragrace op het strand en Harley-Davidson Benelux is erg trots om zich bij dit unieke evenement aan te sluiten.

Bikes & Boards

Na een succesvolle eerste editie komt Bikes & Boards in 2017 nog grootser en meeslepender terug. Er is een markt voor nieuwe en gebruikte onderdelen, een ride-out, een bike show, live muziek, een barbier, een classic boards surf competitie en een kortebaan dragrace op het strand, compleet met hoog opspringende vlaggenmeisjes. Na gedane arbeid geniet iedereen van de smokey BBQ op het terras. Kaarten kosten €30, inclusief plek op de bikeshow en deelname aan de ride-out of surfcompetitie. Ook een limited edition truckers cap, de BBQ en een biertje zijn inbegrepen. Voor deelname aan de dragrace betaal je €15 extra. Denk jij een unieke motorfiets te hebben voor de bikesshow of dragrace vraag dan nu je deelname aan of bestel je kaarten via www.bikesandboards.eu. Kijk ook voor meer informatie op de Facebookpagina van Bikes&Boards.

Over Harley-Davidson Motor Company® 

Sinds 1903 maakt de Harley-Davidson Motor Company dromen over persoonlijke vrijheid waar met cruisers, touring- en custom motorfietsen, rijervaringen, evenementen en een complete lijn van Harley-Davidson onderdelen, accessoires, algemene merchandise, motorkleding en kleding. Ga voor meer info naar h-d.com.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen