vrijdag 19 april 2024

Hans gaat jodelen in Oostenrijk

De lezers van MOTO73 konden in een Mail & Win-actie vier overnachtingen voor twee personen winnen, in een MoHo-hotel naar keuze. Dat de lezers een tripje naar Oostenrijk, Italië, Zwitserland, Duitsland of Kroatië wel zagen zitten, bleek uit het aantal inzendingen. Vele, vele lezers gaven het goede antwoord op de vragen waarbij het antwoord op vraag 2 al bij voorbaat goed was: In welk MoHo-hotel zou je het liefst vier dagen verblijven, en waarom?

Hans Kanaar liet in z’n inzending weten dat hij erg graag een overnachting bij Landhaus Jausern in Saalbach wilde winnen. Vooral omdat hij zin had om vele goede Oostenrijkse gewoontes een keer zelf te doen, waaronder lekker eten, schnapps drinken, accordeonmuziek luisteren, elke dag jodelen en natuurlijk met een KTM over prachtige passen te rijden. Zijn belangrijkste reden was echter om nog voor een laatste keer met zijn dan nog ongetrouwde dochter op vakantie te kunnen: ‘Ik moet haar namelijk weggeven omdat ze gaat trouwen. Tja, daarna krijg ik haar waarschijnlijk nooit meer mee!’

Hans toonde zich een meer dan gelukkig winnaar, toen MOTO73-hoofdredacteur Eddie de Vries hem op zijn werk in Utrecht de waardebon kwam overhandigen. ‘Die KTM heb ik nog niet, maar ik heb net bij Pajic R&D m’n Z900 onder handen laten nemen. Die heeft nu nog meer pk’s en daarmee kom ik Oostenrijk wel door. Ik kan niet wachten!’

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen