Hammond gewond bij motorongeluk

Door Tom in Nieuws, maandag 20 Mrt 2017 11:03
Oudpresentator van Top Gear Richard Hammond is afgelopen weekend bewusteloos geraakt na een harde val met een motor in Afrika. Richard Hammond Top Gear Live ANP

Beeld: ANP

Tijdens opnames voor The Grand Tour in Mozambique, heeft Richard Hammond (47) een ernstig motorongeluk gehad. De Britse presentator raakte buiten westen op een afgelegen locatie. Ondanks dat bleken zijn verwondingen mee te vallen. Gelukkig, want door de afgelegen locatie zou het lang geduurd hebben voor hij hulp had kunnen krijgen.

Ondanks dat zijn verwondingen mee zouden vallen, is het gezien Hammonds geschiedenis wellicht zorgelijk te noemen dat hij buiten westen is geraakt. In 2006 crashte hij tijdens opnames van Top Gear - het programma waar Hammond samen met Jeremy Clarkson en James May eerder presenteerden - met 463 km/u en liep hij ernstige hersenbeschadiging op. Na een coma van twee weken had hij nog lang last van depressies, paranoia en geheugenverlies.

Het ongeval zal waarschijnlijk gewoon uitgezonden in het tweede seizoen van The Grand Tour, wat uitgezonden wordt via Amazon Prime.

Gerelateerde artikelen