donderdag 28 maart 2024

H-D Amsterdam is terug

Goed nieuws voor Harley-Davidson fans in en rond Amsterdam: het eerste kwartaal van 2019 krijgt Mokum weer een Authorized Harley-Davidson dealership. De eigenaar van Harley-Davidson Rotterdam, Ron de Graaf, gaat samen met zakenpartner Peter Merceij en Roel Gyparis het Amsterdamse avontuur aan.

Graantje meepikken
Het nieuwe bedrijf komt op de oude locatie van Harley-Amsterdam: op het Westpoort terrein in Amsterdam op Jarmuiden 43. Het gebouw wordt momenteel volledig verbouwd en aangepast, maar het wordt geen kopie van de Rotterdamse vestiging. Amsterdam krijgt zijn eigen sfeer en uitstraling. De eigenaren zien de opkomst van elektrisch motorrijden als een grote kans. Bovendien willen ze een graantje meepikken van enorme toeristenstroom in de hoofdstad. Wanneer de nieuwe winkel zijn deuren exact open gooit is nog niet duidelijk.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen