vrijdag 19 april 2024

GR Motosport is beroofd

Het WD-40 GR Motosport British Superbikes-team van Jack Kennedy, Sam Hornsby en Tarran MacKenzie mist sinds afgelopen nacht twee Kawasaki ZX10Rs en een Kawasaki ZX6R, nadat er bij hun werkplaats in Sheffield in Engeland ingebroken werd.

Teameigenaar Brent Gladwin is er zacht gezegd niet blij mee en looft een fikse beloning uit, en al noemt hij geen cijfers, de twee volledig opgebouwde superbikes en de supersport-machine hebben aardig wat geld gekost en vervangen zal het team waarschijnlijk nog zo veel meer kosten.

Nou is de kans klein dat de fietsen zich in Nederland bevinden of dat een Hollander tips kan geven over de toedracht of daders, maar Nederland is één van de directe verbindingen de Britse eilanden af. De machines door verkopen in eigen land zal al gauw opvallen, op het continent al minder.

Dus mocht je vandaag of morgen op de A2 ingehaald worden door een auto met aanhanger, afgeladen met drie Kawasaki’s in WD-40-trim, of dat je lokale huis-aan-huis-blaadje er een paar tussen de zoekertjes heeft staan; even contact op nemen met GR Motosport. Je weet niet, hé!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen