vrijdag 29 maart 2024

Goedhart Seizoensopening 8/10 februari

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Goedhart Motoren viert de start van een mooi nieuw motorjaar grootser dan ooit. De motordealer in Bodegraven doet dat met een volledig overdekte show op 6.000 vierkante meter met de nieuwste kleding, accessoires en motoren. Er zijn maar liefst twintig motorprimeurs. Bezoekers kunnen deelnemen aan workshops en clinics. Én er is een pop-up store: de speciale Beurswinkel vol A-merken helmen, motorkleding en accessoires voor beursprijzen.

Eigenaar Berry Goedhart: “We hebben nog veel meer ruimte dan vorig jaar en dat is ook nodig. Omdat veel motormerken – zoals Kawasaki, Triumph, Suzuki, KTM, Honda, Aprilia en Husqvarna – dit jaar niet naar de Motorbeurs Utrecht gaan, werken ze samen met de Goedhart Seizoensopening 2019 om de nieuwste modellen toch feestelijk te introduceren. Op onze website goedhartmotoren.nl staat de volledige lijst!”

Pop-up Beurswinkel
Op de begane grond is een 600 vierkante meter grote Beurswinkel waar partijaanbiedingen en overjarige collecties te shoppen zijn voor lage prijzen. Deze winkel is alleen op 8, 9 en 10 februari geopend tijdens de Goedhart Seizoensopening 2019.

Nieuw: workshops en clinics
Nieuw dit jaar zijn clinics over motorvakanties en communicatiesystemen. Ook zijn er praktische workshops, over hoe je je ketting spant, hoe je je motor klaarmaakt voor het seizoen en hoe je meer bruikbaar vermogen uit de motor haalt. De workshops zijn doorlopend op alle showdagen. Ze duren circa 20 tot 30 minuten en zijn voor maximaal 75 deelnemers per keer toegankelijk.

10 % korting op nieuwste 2019 motorkleding & helmen collectie
In de kledingshop liggen de nieuwe collecties van onder meer Shoei, HJC, Alpinestars, Macna en Bering. Tijdens de Seizoensopening 2019 biedt Goedhart Motoren 10 procent korting. Bezoekers kunnen direct kopen of online bestellen en thuis laten afleveren. Dat gaat makkelijker dan ooit in de nieuwe webshop. De daar getoonde prijzen zijn overigens exclusief die 10 procent korting, want die geldt pas op 8, 9 en 10 februari aanstaande.

Helemaal gratis en vol sfeer
De Goedhart Seizoensopening 2019 is leuk, leerzaam en bovendien helemaal gratis. Een uitstekend uitje vol nieuws, informatie en sfeer. Tijdens het evenement is er (live)muziek en horeca. “We houden immers van gezelligheid”, besluit Berry Goedhart.

Datum en tijden:
Vrijdag 8 februari 16.00-21.00 uur
Zaterdag 9 februari 09.00-17.00 uur
Zondag 10 februari 12.00-17.00 uur

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen