vrijdag 19 april 2024

Goed op pad met MoHo Motorhotels

De tijd dat motorhotels louter schimmige naar olie ruikende tentjes waren, ligt gelukkig achter ons. Al hebben we op die motoroliegeur vanzelfsprekend nog altijd niets tegen! Maar goede faciliteiten en persoonlijke service zijn natuurlijk ook niet verkeerd na een dagje vlammen in het buitenland.

De op motorrijders gerichte MoHo Motorhotels hebben dat. Ze zitten in de mooiste regio’s van de Alpen en de hoteleigenaren kennen de regio op hun duimpje. Da’s handig, want hoe vind je die mooie verborgen bergwegen, ver weg van de door autoverkeer verpeste passen? Kijk, dat is het thuisvoordeel van de locals waar we als Hollanders alleen maar van kunnen profiteren! 

Klik hier voor een overzicht van MoHo Hotels, verspreid over Duitsland, Oostenrijk, Italië, Zwitserland en Kroatië. Alle hotels hebben focus op motorrijders en de beste routes liggen er vaak letterlijk voor het oprapen. Lekker scrollen dus door de waslijst aan hotels, goed voor een avondje voorpret op de motorvakantie! 

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen