vrijdag 29 maart 2024

Gezocht: Jouw motormoment

December, de maand van Sinterklaas, zwarte- dan wel schoorsteenpiet, Kerst maar voor ons vooral de maand van terugblikken op een fantastisch motorjaar. Bijvoorbeeld dankzij introducties van de Honda Africa Twin en de Yamaha MT-10, de wereldtitel van Jeffrey Herlings en de successen van Bo Bendsneyder en Michael van der Mark.

Maar in het extra dikke decembernummer hebben we ditmaal ruimte gereserveerd voor jullie verhalen. Zijn jullie getrouwd op de motor? Insturen die hap! Een avontuur meegemaakt dat zo apart is dat niemand het gelooft. Wij geloven je wel! 24 uur non-stop gereden? Laat het ons weten. En dat geldt ook als jullie motorclub 40 jaar bestaat, je dit jaar jouw 53e motor gekocht hebt en voor elk ander bijzonder motorverhaal over 2016 dan ook.

Naast het feit dat jouw verhaal in MOTO73 nummer 26/1 komt te staan, maak je ook nog eens kans op schitterende prijzen. Onze chef-cadeau is op dit moment druk aan het rondbellen daarvoor en heeft al spectaculaire dingen weten los te peuteren. Natuurlijk krijg je van ons ook de PDF van je verhaal toegestuurd. Ideaal voor boven je bed!

Checklijst

– Lengte tekst: Maximaal een A4-tje

– Foto’s: Minimaal 2 Mb (liefst groter)

– Bijschriften: Inclusief alle namen en motormerken

– Uiterste instuurdatum: woensdag 23 november

– Mailadres: redactie@moto73.nl o.v.v. Motormoment 2016

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen