zaterdag 20 april 2024

Geslaagde Yamaha R125 & R3 cup opstapdag

Zondag 30 oktober jl. werd de eerste Yamaha R125 & R3 cup opstapdag 2016/2017 gehouden en met trots kunnen we jullie melden dat het een groot succes was. Met maar liefst 43 opstappers, enthousiaste deelnemers én ouders/begeleiders blikt de Yamaha cup organisatie terug op een geweldige kick-off van de Yamaha R125 & R3 Cup 2017.

Namens de Yamaha cup organisatie danken wij in het bijzonder de KNMV voor het beschikbaar stellen van de Juniortrack in Assen. Jaap van Leeuwen heeft een aantal hele leuke foto’s gemaakt. Namens de Yamaha R125 & R3 cup organisatie willen we Jaap bedanken voor het delen van zijn foto’s.

Mocht iemand de originele foto’s wensen dan kan men die met fotonummer aanvragen via r1yamaha@live.nl.

Wanneer jullie de foto’s verspreiden op Facebook vraagt de Yamaha cup organisatie vriendelijk om elkaar in de foto’s te taggen en uiteraard Yamaha Motor Nederland te vermelden. Onze dank hiervoor.

GAMMA Yamaha R125 cup

Zoals tijdens de opstapdag in Assen aangegeven zal de kalender voor de GAMMA Yamaha R125 Cup 2017 op zeer kort termijn gepubliceerd worden. Zodra deze kalender bekend is zal de Yamaha Cup organisatie deze ook met jullie communiceren.

Het technisch en algemeen reglement voor de GAMMA Yamaha R125 Cup zal voor het jaar 2017 op een aantal punten wijzigen. Op 1 december 2016 maakt de Yamaha cup organisatie en de SOBW haar definitieve reglementen bekend aan de rijders. Dit geldt ook voor de definitieve prijs van de GAMMA Yamaha YZF-R125 motor.

Alle benodigde informatie kun je hier vinden.

Alle benodigde informatie over de reglementen vind hier.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen