vrijdag 29 maart 2024

Geslaagde TT Vriendendag

De jaarlijkse bijeenkomst voor vrienden van het TT Circuit was met 300 bezoekers een succes. De organisatie vrienden TT Circuit Assen heeft de laatste jaren forse groei meegemaakt. In 2014 waren er 7500 vrienden, dit weekend verwelkomde de organisatie de 10.000 ste vriend. De Stichting Vrienden van het TT Circuit Assen is opgericht in 2008 en stelt zich ten doel de belangen van de gebruikers en vrienden van het circuit te behartigen.

De 10.000ste vriend was Yvonne Blomsma die door haar partner John Hartlief (zie foto) werd aangemeld. Deze laatste wierf eerder al 90 andere vrienden. Hij deed dit door zijn 2700 Facebookvrienden op te roepen om vriend van het TT Circuit te worden. “Op Facebook heb ik geprobeerd zoveel mogelijk mensen te bewegen Vriend te worden. Toen ik er negentig had ben ik gestopt, maar nu ga ik zeker door.”

De directie van het TT Circuit besloot hen hierop een VIP-arrangement voor de TT van 2017 aan te bieden. “Geweldig! Ik kom al sinds 1981 bij de TT, maar om als VIP naar de TT te mogen is prachtig. Ik ben geboren en getogen in Assen en dan krijg je vanzelf iets van de TT mee. Ik ging vroeger met mijn vader naar de baan.”

Foto: Bert van Dalen

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen