vrijdag 19 april 2024

Geen winterslaap dankzij Blom Motoren

Het is momenteel vrij stil in de motorwereld. Of toch niet? Het hangt er namelijk maar net vanaf waar je ‘zit’ in Nederland. Bij Triumph World Store Blom Motoren in Leusden worden op dit moment de beroemde Blom Specials in elkaar geknutseld. En jij kunt daar live bij aanwezig zijn! Hoe? Door of naar de showroom te gaan of door te surfen naar www.blommotoren.nl.

Hans Blom: “We dachten dat dit een leuke manier voor onszelf zou zijn om de zogenaamde winterslaap te negeren. Wat we alleen niet verwacht hadden, was dat veel motorrijders het enorm interessant blijken te vinden en dat er zelfs mensen elke week komen kijken hoe ver we zijn.”

Het is niet de eerste keer dat het team van Blom een special bouwt. “De Thruxton die nu op de brug staat is al de vijftiende. Daarachter staat de nieuwe, zelfgebouwde Sprint GT-R in het wit te glimmen! De volgende op de lijst is een Thunderbird in Evel Knievel-stijl.”

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen