dinsdag 23 april 2024

Gamma stapt in motorsport

De Gamma volgt Rizla op als naamdragend sponsor van de Racing Day. De eerste Gamma Racing Day vindt plaats op 7 augustus, natuurlijk in Assen. GAMMA heeft belangrijke plannen met de circuitevement. Maar wat zal pas later duidelijk worden.

Gamma’s communicatiemanager Alex Phaff kan al wel het volgende melden. “Dit circuitevenement biedt ons een uitstekend communicatieplatform en een uitgelezen kans om onze doelgroep eens op een ander moment te ontmoeten. Uit onderzoek is gebleken dat de gemiddelde GAMMA-klant een bovengemiddelde interesse heeft in de auto- en motorsport en wij verwachten dan ook dat wij hen een groot plezier doen met de ondersteuning van dit evenement.”

Binnenkort hopelijk meer!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen