vrijdag 19 april 2024

Foutje bij Hyosung

Op het verkeerde knopje gedrukt? Dat zou zomaar kunnen, want vandaag verscheen bovenstaande afbeelding op de Engelse website van Hyosung. Het gaat om de nieuwe GT125R, de opvolger van deze GT125R, die in Nederland trouwens niet wordt geleverd. De onthullende pose was echter van korte duur, want na minder dan een uurtje was de afbeelding alweer verwijderd. Kortom: foutje, bedankt!

Maar het zal dus niet lang duren voordat de nieuwe GT officieel wordt onthuld. En of we de kleine telg ook in Nederland zullen krijgen? Waarschijnlijk wel, zeker gezien de markt voor kleine motoren anno 2015 weer flink open ligt. Al zien we in de huidige line-up dat de huidige GT niet naar Nederland wordt geïmporteerd. In ons archief vonden we dat de GT125R in 2009 voor het laatst als Nederlands model werd gevoerd.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen