dinsdag 19 maart 2024

Foto’s > Van der Mark in Pata-kleuren

Het Pata Honda Team heeft zich gisteren officieel gepresenteerd tijdens de plaatselijke motorbeurs van Verona, vlakbij de fabriek van de nieuwe hoofdsponsor. Traditioneel gaat alle aandacht natuurlijk uit naar het WK Superbike-team maar dit jaar is dat net even anders bij ons…

En dat allemaal dankzij Michael van der Mark die dit jaar zijn echte WK Supersport-debuut gaat maken nadat hij in Rusland afgelopen seizoen al even mocht proeven aan deze klasse. Extra bijzonder is dat Van der Mark de eerste Nederlander is die het tot het WK-team van Ronald en Gerrit ten Kate heeft geschopt.

Het seizoen begint zondag 24 februari op het Australische Phillip Island. Daarvoor gaat Van der Mark met zijn team nog testen op onder andere Jerez de la Frontera en Phillip Island.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen