donderdag 18 april 2024

Foret pakt overwinning op Aragon

Het Mahi Racing Team India pakte gisteren de tweede WK Supersport overwinning van dit seizoen op het circuit van Aragon. Dit keer was het niet  Kenan Sofuoglu die als eerste over de streep kwam, maar teamgenoot Fabien Foret. Sam Lowes die tot het ingaan van de laatste ronde nog aan de leiding lag, moest de zijn jacht naar de overwinning staken door een schakelprobleem aan zijn Yamaha. Al vroeg in de race moest ook Kenan Sofuoglu stoppen, zijn Kawasaki had remproblemen. Door de overwinning van Foret is hij de nieuwe leider in het klassement.

Na eerst op Phillip Island een derde plaats te hebben behaald, mocht Michael van der Mark gisteren op  het podium een tree hoger plaats nemen. Hij kwam namelijk als tweede over de finish op het circuit van Aragon, waarmee hij sneller was de dan Italiaanse rijders Luca Scassa, Andrea Antonelli, Riccardo Russo en teamgenoot Lorenzo Zanetti. Met zijn tweede plaats staat van der Mark nog maar twee punten achter Fabien Foret in de tussenstand.
 
Foto: 2snap

 
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen