vrijdag 19 april 2024

De finalisten van Project Street Twin

Tijdens de Bonneville VIP Launch Party in Breda werden de Nederlandse en Belgische finalisten van de Project Street Twin-competitie bekend gemaakt. Eerder al tijdens de Bigtwin Bike show in Houten werden de motoren aan het publiek getoond. Vervolgens kon via Facebook en op de Triumph-stand gestemd worden op de favorieten. Hieruit kwam per land een top drie, waarna de jury een oordeel velde.Op basis van looks, creativiteit, originaliteit, vakmanschap, afwerking en de naleving van het regelement koos de jury voor Nederland en België de twee favorieten. De jury bestond uit motorbouwers en –verkopers. Ook onze Classic & Retro-redacteur Tim Dekkers maakte er deel van uit. Na heftig beraad koos de jury voor Nederland de ‘Salt Lake Racer’ van Triumph Groningen (foto boven). De ‘Street Tracker’ van Triumph Wevelgem was volgens de jury de mooiste van België.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen