vrijdag 29 maart 2024

UEM-president overleden

FIM Europe President Vincenzo Mazzi is gisteren onverwacht overleden. Hij was tevens een van de oprichters van de Union Européenne de Motocyclisme (UEM).

Hij was Secretaris Generaal van de Italiaanse Motor Federatie vanaf 1979 en beklom later dezelfde zetel bij de UEM, totdat hij in 2006 tot Generaal werd benoemd voor zijn eerste mandaat. Zijn tweede zou hij eind juli dit jaar afronden. Daarna zou hij aftreden om, naar eigen woorden, ruimte te geven aan een nieuwe generatie.

Na een langdurige ziekteperiode, zou zijn aanwezigheid bij de laatste FIM-bijeenkomst twee weken geleden, de terugkeer in zijn publieke functie betekenen, maar het lot besliste anders.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen