donderdag 25 april 2024

Film: Tot lang na de dood ons scheidt…

Dat de liefde voor een motor soms ver gaat, weten we al te goed van onszelf. Maar er is altijd een overtreffende trap, zoals in dit geval Billy Standley. Deze 82-jarige Amerikaan overleed vorig week na een slopende ziekte en had slechts één indrukwekkende wens; hij wilde begraven worden op z’n eigen Harley-Davidson. Dit bijzondere nieuws meldden onze collega’s van NU.nl.

Dat Standley drie extra plekken naast zijn al overleden vrouw Lorna moest kopen op de begraafplaats, maakte hem daarbij niets uit. Dat de kist – in elkaar gezet door z’n twee zoons – al vijf jaar klaar stond ook niet. Volgens diverse lokale websites was hij zelfs zo trots op zijn doorzichtige doodskist dat iedereen die op bezoek kwam ‘m moest bewonderen. Het blijft bijzonder.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen