vrijdag 19 april 2024

Film > Motegi Suzuki test

Het gaat nog even duren voordat Suzuki weer gaat deelnemen aan races in de MotoGP, namelijk pas in 2015, maar de voorbereidingen zijn in volle gang. Naast de test van Honda met Casey Stoner op Twin Ring Motegi, hield Suzuki ook een tweedaagse met Randy De Puniet.
 
Nadat de eerste dag was gecanceld door slechte weeromstandigheden, heeft het Suzuki team belangrijke vooruitgang geboekt en zijn er twee nieuwe chassisconfiguraties getest. Een daarvan is door het team gekozen om verder te ontwikkelen tijdens de volgende Suzuki MotoGP op Misano volgende maand. 
 
De snelste ronde van De Puniet was 1 minuut 48,60 en was iets langzamer dan de vorige test op Motegi. Maar dat lag in lijn met de andere rijders hun rondetijden, want er was minder grip en het waren erg warm. De Fransman had in de ochtend nog twee kleine valpartijen, met alleen wat lichte schade aan de machine. 
 
Davide Brivio over de test
 
Randy De Puniet over de test
 
Foto: Suzuki-racing.com
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen