zaterdag 20 april 2024

Film > Iwema uitgevallen in Misano

Tijdens de GP Aperol di San Marino e della Riviera di Rimini heeft Jasper opnieuw geen punten weten te scoren. Al in de tweede ronde kwam de Drent op een tweeëntwintigste plaats liggend ten val. Na drie moeilijke vrije trainingen vanwege de steeds wisselende omstandigheden wist Iwema zich op zaterdag als tweeëntwintigste te kwalificeren.

Op zondagochtend in de warm-up wist de Nederlander de vierentwintigste tijd te noteren. Ondanks  dat Iwema met een goed gevoel aan de race begon ging het in de tweede ronde dus al mis. Hiermee kwam er voor onze landgenoot opnieuw een veel te vroegtijdig einde aan een moeizaam verlopen raceweekend.

In zowel de Moto3, de Moto2 en de MotoGP was het spannend. Niet altijd om de winst maar dat mocht de pret niet drukken. Vooral het dubbele eerbetoon aan Marco Simoncelli op het MotoGP-podium was indrukwekkend zoals in deze samenvatting te zien is.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen