donderdag 18 april 2024

Film > Harley-Davidson light

 Voor wie een traditionele Harley XXL toch iets te veel van het goede is, komen de Amerikanen nu met twee ‘light’ versies in de vorm van de Street 750 en 500. Hoofddoel is de ‘American Dream’ bereikbaar te houden voor de minder gefortuneerde en kleinere motorrijd(st)ers onder ons. H-D wil een brug slaan naar een jonger koperspubliek, een publiek dat zich wel graag wil identificeren met het merk maar tot op heden aardig wat drempels over moest. Die worden door de in cc’s en Euro’s veel bescheidenere Street-familie grotendeels weggenomen. De basis is een nieuw blok, genaamd ‘Revolution X’, een 60 graden V-twin (uiteraard) met – in beide gevallen – een zesbak en riemaandrijving. Binnenkort meer over prijs en levering. 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen