vrijdag 29 maart 2024

Film > Duurtest demontage KTM 990SMT

Of je nu een rustige rijder bent of meer van het wildere slag; het maakt niet uit want de KTM 990SMT maakt het beest sowieso in je los. Hij wil spelen, brullen, donderjagen of minimaal uptempo toeren. Maar hoe verteert de V-twin een jaar van zijn eigen gulzigheid?

Het antwoord op deze vraag zullen we in de werkplaats van KTM Nederland in de aankomende twee dagen zorgvuldig, en door metingen onderbouwd, formuleren. Al meteen nadat we de SMT op de MOTORbeurs 2011 in Utrecht van KTM pr-dame Marije krijgen overhandigd, ontvangt de KTM de titel ‘hoofdduurtester’. De reden hiervoor is dat het blok van alleen deze duurtestmotor uit elkaar gaat en daarom heeft duurtestcoördinator Eddie de Vries zijn pijlen gericht op een hoge kilometerstand voor de KTM 990SMT.

Meer lezen? Mis dan de totaal vernieuwde MOTO73 niet. Nummer 4 ligt tot en met 29 februari in de winkel!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen