donderdag 28 maart 2024

Film > Dit is Amerikaans Supercross

Davi Millsaps won afgelopen weekeinde de eerste ronde van het Amerikaans Supercross in Anaheim. Grote kans dat je er niets van mee hebt gekregen. Bepaald niet vreemd want deze sport leeft amper in Europa want enkel de echte liefhebber volgt deze spectaculaire sport. Na het zien van de volgende film hoor jij zeer waarschijnlijk ook tot deze selecte groep. Ga hier maar eens voor zitten, CBS met de beste Supercross-races van de voorbije dertig jaar.

Komend weekend wordt in het Duitse Dortmund de dertigste editie van de plaatselijke Supercross verreden. Meer dan de moeite. Zaterdag is al uitverkocht maar als je een beetje opschiet moet het nog lukken een entreekaart voor vrijdag of zondag te bemachtigen. Alle informatie is te vinden op www.supercross-dortmund.de. Voor de goede orde, Dortmund ligt op slechts honderd kilometer van Venlo.

Foto: KTM

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen