vrijdag 19 april 2024

FEHAC Nationale oldtimer enquête

De Federatie Historische Automobiel- en Motorfiets Clubs, beter bekend als de FEHAC, voert een onderzoek uit naar de klassieke voertuigwereld. Zo’n onderzoek heeft in 2006 ook plaatsgevonden. De FEHAC gaat dit onderzoek nu herhalen in een meer uitgebreide vorm.

Actualisering van het bestand is natuurlijk vooral noodzakelijk naar aanleiding van het Regeerakkoord 2012, waarin de vrijstelling voor motorrijtuigbelasting van oldtimers wederom ter discussie wordt gesteld.

Met actuele informatie kan de FEHAC de belangen van oldtimerclubs en de eigenaren van alle soorten klassieke voertuigen beter behartigen bij de ministeries, politici en beleidsmakers. Het onderzoek is beperkt tot voertuigen met bouwjaren tot en met 1986.                                                                                                      

De enquête kan tot uiterlijk 28 februari 2013 worden ingevuld via www.fehac.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen