Feestelijke opening Z-CENTER Soesterberg

Door Tom in Persberichten, zaterdag 11 Mrt 2017 16:03
Alles voor uw Kawasaki Z-model! Z-center Soesterberg

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Goed nieuws voor motorrijders die bewust kiezen voor een van de Kawasaki Z modellen­­­. Met de opening van het Z- CENTER is er voor het eerst in Nederland een bedrijf dat zich in deze sportieve allrounders heeft gespecialiseerd. 

Het is een uniek initiatief van Kawasakidealer MVM Motoren dat met dit nieuwe concept inspeelt op de groeiende populariteit van de Z-modellen. In de wetenschap dat je als motordealer een belangrijk aandeel hebt in de beleving van de motorhobby, groeide het idee om een speciale shop in te richten waar de liefhebbers alles van hun favoriete motor kunnen vinden. Dus niet alleen alle modellen en speciale uitvoeringen in alle kleuren, maar ook een breed assortiment speciale Z onderdelen en accessoires. Zo vind je bij het Z-CENTER ook de fraaie spullen van het merk Barracuda. “High tech in Italian design.” 

Het Z-Center nodigt alle motorliefhebbers uit voor de feestelijk opening op zaterdag 18 maart aan de Postweg 25 in Soesterberg. 

Gerelateerde artikelen