vrijdag 26 april 2024

Exclusieve GSX-R

Suzuki’s GSX-R modellen waren in 1985 de eerste echte race-replica’s voor de straat. Ter ere van de productie van de miljoenste GSX-R introduceert Suzuki de exclusieve GSX-R1000Z.

De zeer gelimiteerde oplage zal wereldwijd exact 1985 stuks tellen, gelijk aan het bouwjaar van de eerste GSX-R. De Z-editie heeft tal van exclusieve optische details, zoals goudkleurige voorvorkpoten, een rode achterveer en wieldecoratie. Maar het meest opvallende is het fraaie retro design. Uiteraard is ieder exemplaar voorzien van een uniek serienummer op de kroonplaat.

De GSX-R1000Z zal begin volgend jaar beperkt leverbaar worden in Nederland. Meer informatie volgt binnenkort. Houd www.motor.nl in de gaten!
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen