vrijdag 19 april 2024

Espargaro verslaat Redding

Moto2 titel rivalen Pol Espargaro en Scott Redding maakte er zaterdag een ontzettend spannende race van op Assen, het was uiteindelijk de Spanjaard die aan het langste eind trok op het TT circuit. De Zwitserse Dominique Aegerter kwam als derde over de finish, nadat hij eerder in de race nog aan de leiding had gelegen. Dit was zijn tweede podium ooit na Valencia 2011. 

De eerste crash had al plaats gevonden nog voordat de race was begonnen, Toni Elias ging tijdens de opwarm ronde onderuit. Totaal kwamen vier rijders niet over de finish, naast Elias waren er ook crashes voor Simone Corsi, Kyle Smith en Mike di Meglio. Met de overwinning verkleinde Espargaro het gat met WK-leider Scott Redding naar dertig punten. 
 
Foto: Rick ter Beek
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen