vrijdag 29 maart 2024

Eerste beelden: Yamaha MT-10 vanuit Spanje

Vandaag rijdt Jarno van Osch de gloednieuwe Yamaha MT-10, de ultieme ‘Dark Side of Japan’, crossplane naked bike van het merk met de gekruiste stemvorken. En we hebben hem geïnstrueerd ons op de hoogte te houden, zodat wij jou op de hoogte kunnen houden. Bij dezen!

Yamaha kwam in Milaan plots met de MT-10 en voor de zekerheid; het is niet de opvolger van de Yamaha FZ1, waar die ene oude schoolvriend zo van onder de indruk is. Dank zij het machtige crossplane viercilinder-motorblok dat Yamaha leende uit de R1, moet het veel meer zijn. 

Afgaand op de eerste geluiden vanuit Spanje, is de MT-10 dan ook veel meer dan een naakte versie van de Yamaha R1. Over eerste geluiden gesproken, hij klinkt al goed, die MT-10!

Vanavond bellen we Van Osch even voor een update over het reilen en zeilen van de MT-10, dat sluizen we uiteraard meteen door naar jou, geen zorgen!

Foto’s en video: Jarno van Osch

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen