dinsdag 23 april 2024

‘Een nieuwe Honda CBR1000RR Fireblade’

Volgens onze vakgenoten van Asphaltandrubber.com is er een nieuwe Honda CBR1000RR Fireblade gespot. Zoals dat met nieuwe motoren gaat, duiken er voor de introductie foto’s op waarop hij te zien is. Zo dus ook met de ‘nieuwe’ Fireblade voor 2017. 

Nu vraag je je natuurlijk af, wat is er nieuw? We hebben hem natuurlijk nog niet in het echt gezien, maar bijvoorbeeld het subframe ziet er net iets anders uit. Al is de plek waarop deze aan het frame wordt bevestigd hetzelfde als bij zijn voorganger. Daarnaast is de kuip vernieuwd.

Tot slot is de demper anders dan bij het 2016-model. Dit is misschien nog wel de grootste verandering. Hij doet een beetje denken aan een model dat ‘vroeger’ vaker werd gebruikt. In plaats van de subtiele korte demper van het 2016-model die onder de kuip vandaan komt, is er een grotere jaren ’90-achtige demper gemonteerd. Zonder twijfel om aan de strenge Euro 4-norm te voldoen.

Foto: ANP

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen