vrijdag 29 maart 2024

Editie 23 MOTO73

MOTO73 zorgt dat jij als motorliefhebber van alles op de hoogte bent. Tweewekelijks lees je in dit tijdschrift alles over motoren en testen daarvan, motorsport, techniek, de motorrijder en maak je kennis met de mooiste motorroutes inclusief GPS-bestanden. 

Editie 23 is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel. In deze editie vind je onder andere de volgende onderwerpen:

Eerste test: Ducati Monster 821
De Ducati Monster 821 leverde door Euro 4 een paar pk’s in, maar blijft een echte Monster.

REVmonkee
Een Kawasaki H2 is natuurlijk gaaf, maar ook wel wat ‘gewoontjes’. Het Deense Wrenchmonkees nam de Japanse machine flink onderhanden. De viercilinder met supercharger bleef, maar voor de rest werd alles anders. Het resultaat: de REVmonkee.

Twee werelden
Het ontwerpen van een MotoGP-motor en een raceauto zijn twee verschillende disciplines. Wij lieten een Ducati- en een Seat-designer elkaars werk doen en spraken met hen over hun ervaringen.

Anthony West
Anthony Wests carrière is een aaneenschakeling van tegenslagen. Geld heeft de Aussie ook al niet. Sportredacteur Marien interviewde Anthony.

Langs de lijn
In een ver verleden bouwden de Portugezen een reeks forten aan de Spaanse grens, die samen met A Raia (De Lijn) vormen. Daar loopt ook een prachtige motorroute langs, zo ontdekte onze reismedewerker Michiel van Dam.

Eerste test: Harley-Davidson Fat Bog
De powercruiser is terug van weggeweest en als er één motor die naam verdient, is het de Harley-Davidson Fat Bob wel. En hij is vetter dan ooit! 

Dit en nog veel meer vind je in de nieuwste editie van MOTO73.

Nog geen abonnee? Bekijk de verschillende abonnementen hier en mis geen enkele editie meer.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen