donderdag 28 maart 2024

EBR 1190RX naar Nederland!

Een bijzonder moment! De EBR 1190RX is tijdens de Rotterdamse Autosalon, dit weekeinde, voor het eerst in Nederland te zien, op de stand van Pietersen US Cars & Bikes. Vorige maand presenteerde Eric Buell Racing deze langverwachte Superbike in Florida. Tegelijk met de introductie van de 1190RX in de VS is er ook een Europese fabrieksvestiging geopend, EBR Europe, gevestigd in Nederland en onder leiding van Managing Director Edwin Belonje.

Belonje: “Het is een fantastische uitdaging voor mij om het beroemde merk Erik Buell Racing in Europa op- en vervolgens uit te bouwen. De eerste gesprekken met dealers in Nederland, Engeland en Duitsland hebben al plaatsgevonden en waren veelbelovend. De aanwezigheid van de EBR 1190RX op de stand van Pietersen tijdens de Rotterdamse Autosalon betekent de start van een Europese tournee om de motor en het merk aan dealers en publiek te presenteren. En een prima gelegenheid om de reacties te peilen van bezoekers.”

De eerste EBR motorfietsen zullen vanaf maart leverbaar zijn. 

Meer informatie: www.autosalonrotterdam.nl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen