vrijdag 29 maart 2024

DSRA-zijspancursus van start

Om in Nederland te mogen deelnemen aan zijspanwedstrijden is het nodig een KNMV-racelicentie te bezitten die overigens ook geldt als verzekering. Sinds enkele jaren verzorgt de DSRA (Dutch Sidecar Race Association) in opdracht van de KNMV deze cursus, die bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte.

Zaterdag 11 februari wordt gestart met het theoretisch gedeelte bij Roke Motors in Mijdrecht. Zaterdag 3 maart is er een praktisch gedeelte in Staphorst. Na deze dag gaat het hele circus op maandag en dinsdag 26 en 27 maart naar het Franse circuit van Val de Vienne voor nog meer praktijk. Aansluitend daarop worden de laatste examens afgenomen.

Meer informatie: www.dsra.nl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen