vrijdag 29 maart 2024

Drukke tijden voor Hopkins

Hoewel het British Superbike uit twaalf pittige raceweekeinden bestaat, is dat voor John Hopkins nog lang niet genoeg. Begin dit seizoen verving hij op Jerez de la Frontera al de geblesseerde Alvaro Bautista.

Tijdens de GP van Tsjechië zal hij naast de Spanjaard wederom op de Rizla Suzuki GSV-R klimmen als wildcard. In 2007 werd ‘Hopper’ tweede op Brno. Een herhaling van die prestatie is onwaarschijnlijk maar het moet volgens hem wel beter gaan dan op Jerez waar hij behalve een sterke start niet echt mee kwam.

Maar voor dit alles doet Hopkins eerst als wildcard mee aan de WK Superbike-races op Silverstone, volgend weekend. Naast de Amerikaan komt ook zijn Samsung Crescent Suzuki-teamgenoot Jon Kirkham in actie. In 2008 pakte het team met Tom Sykes op Donington Park een podiumplaats. Doel is deze prestatie minimaal te evenaren…
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen