donderdag 28 maart 2024

Dronken ambulancebroeders, motorrijder overlijdt

Een motorrijder uit België is afgelopen weekend overleden nadat ambulancebroeders die hem kwamen helpen te veel gedronken bleken te hebben, zo meldt De Telegraaf.

De twee broeders werden zaterdag opgeroepen nadat een motorrijder zwaargewond raakte. Maar op de plaats van het ongeluk merkte de politie het drankgelag op, waarna het rijbewijs van de ziekenwagenbestuurder werd ingetrokken. Hierna moest er gewacht worden op een nieuwe ambulance. De motorrijder overleed in de loop van de nacht aan zijn verwondingen.

De plaatselijke autoriteiten doen onderzoek naar het voorval, maar hebben al wel verklaard dat de toestand van de broeders ‘de interventie op geen enkel moment in gevaar gebracht’, al lijkt ons dat sterk.

Foto: ANP

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen