zaterdag 20 april 2024

Drentse samenwerking

Net als vorig jaar zal ook tijdens de TT prominent het groene logo van TVM op de kuipen van de motoren van RW Racing prijken. Teameigenaar Roelof Waninge is ermee verguld: “Voor mij is dat een teken dat TVM meeleeft met het team. De Dutch TT is voor ons de belangrijkste race van het seizoen. Als team komen we uit de buurt, Jasper Iwema komt uit de buurt.”

Arjan Bos, niet alleen TT-voorzitter, maar ook directeur van TVM: “Wij verbinden ons als Nederlands bedrijf graag aan het enige Nederlandse team in de MotoGP.” Net als in 2012 betreft dit ook nu een eenmalige sponsoring. TVM heeft al een lange geschiedenis voor wat betreft sportsponsoring. Vroeger was het Drentse verzekeringsbedrijf actief in de wielersport en momenteel rijdt zo’n beetje de complete top van de vaderlandse langebaanschaatsers in het groen.

Na de Olympische Winterspelen van komend jaar stapt TVM uit het schaatsen. Dat zou mogelijkheden kunnen bieden voor het team van Roelof Waninge, zeker als dat volgend jaar zou kunnen bestaan uit twee Nederlandse rijders. Scott Deroue rijdt al voor het Junior Team van RW Racing, Bryan Schouten staat te trappelen naar de GP’s te gaan, Thomas van Leeuwen heeft GP-aspiraties en dan is er natuurlijk ook nog Jasper Iwema. Kandidaten genoeg om een volledig Nederlands team in de Moto3 aan de start te kunnen brengen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen