dinsdag 16 april 2024

Draaimolen motorfietsjes gejat

Dat motorfietsen op onrechtmatige manier van eigenaar verwisselen weten we zo langzamerhand helaas wel, maar nu zijn zelfs minimotortjes op draaimolens niet meer veilig voor het dievengilde. In de provincie Limburg hebben criminelen het voorzien op de kleurrijke motorfietsjes die normaal gebroederlijk met brandweerauto’s en paardjes op een carrousel staan.

Beloning
Op een kermis in Munstergeleen verdwenen een roze en blauwe motor nadat het zeil rondom de kermisattractie kapot werd gesneden. Hetzelfde gebeurde bij pretpark De Valkenier in Valkenburg. Ook daar verdwenen twee motorfietsjes van een draaimolen na het vernielen van het afdekzeil. De veelkleurige minimotoren die uit de jaren vijftig dateren zijn gewilde koopwaar op veilingsites. Met een beetje geluk worden niet de criminelen rijk van de diefstal, maar een getuige. De Valkenier heeft een beloning van 2.500 euro uitgeloofd voor de tip die de motorfietsjes terugbrengt.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen